Rør romtemperert smør og sukker lyst og luftig og rør inn ett og ett egg.
Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker, og bland sammen så det blir en jevn masse. Rør inn sitronsaften med raspet sitronskall til slutt.
Stekes i en smurt brødform på 180 grader C i ca 45-50 minutter.
Avkjøl og dekorer med melisglasur og revet sitronskall på toppen.
Home » Sitronformkake
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !