Glutenfrie eplemuffins

1 time

8 muffins

Dette trenger du: 

  • 100 g smør, smeltet
  • 130 g sukker
  • 2 egg
  • 170 g glutenfritt mel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 2 klyper salt
  • 2 ts vaniljesukker
  • 150 g melk
  • 2 epler, skrelt og delt i tynne skiver
  • 2 ts kanel
  • 2 ss sukker

 

Slik gjør du:
 

Smelt smør og mål opp de tørre ingrediensene. Pisk sukker og egg til eggedosis. Bland sammen og visp til røren er glatt og fin.

Skrell eplene og skjær i tynne skiver som dyppes i en blanding av kanel og sukker.

Fordel røren i muffinsformer og legg epleskivene ned i hver muffins.

Stekes på 200 ºC midt i ovnen i ca. 15–20 minutter. Avkjøles på rist.

Takk for at du ble med!

Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.

Lykke til !