Bland sammen alle tørre ingredienser. Bland gjæren i lunken melk og ha egg i, bland så sammen med det tørre, Kjevle deigen ut til et stort rektangel.
Skjær tynne flak av litt av smøret og fordel på 2/3 av deigen. Brett siste del over og kjevle til smøret er kjevlet inn i deigen. Legg på nye tynne smørflak på 2/3 av deigen igjen og kjevle inn. Gjenta dette til alt smøret er kjevlet inn i deigen, og kjevle den ut til et rektangel.
Strø med sukker og kanel. Rull sammen og skjær opp i deler på 2 cm. La dem heve i ca 20 minutter.
Stekes på midterste rille på 225 grader C i ca 8 minutter.
Dekorer med melisglasur og bær når wienerbrødene er avkjølt.
Tips! En variant er å sprøyte vaniljekrem i midten før steking
Home » Bestemors wienerbrød
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !