Ha alt det tørre i en bolle. Smelt margarin, ha i væske og varm det til 37 grader C. Rør inn gjær. Bland godt og la deigen heve til dobbel størrelse, ca 1 time.
Del deigen i tre. Kjevle ut til runde deiger. Del dem i seks trekanter og rull hver trekant sammen med den bredeste delen først.
Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. La dem etterheve i ca 20 min.
Pensle med vispet egg og strø over med revet ost. Stekes på 200 grader C i 15-20 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist.
Tips! Ønsker du grovere horn kan du erstatte 4 dl av hvetemelet med sammalt hvete.
Home » Ostehorn
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !