2 timer
2 timer
8-10 rundstykker
Bland alt det tørre og rør sammen med gjær som er rørt ut i smeltet smør, lunkent vann og melk. Elt godt sammen.
Deigen heves til dobbel størrelse, og bakes deretter ut på et melet bakebord. Kjevle til et rektangel, og brett og skjær slik det er beskrevet på venstre side. Alternativt kan du også dele deigen i 12 deler og forme dem til runde rundstykker.
Pensle med pisket egg og dryss valmuefrø eller sesamfrø over.
Stekes på 200 ºC i ca. 12 minutter. Avkjøl på rist.
Home » Frokostrundstykker
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !