Kok opp rikeleg med vatn i ei panne. Berekne ca. 200-250g fisk pr.person. Legg fiskestykka i vatnet og la det trekke i ca. 10 minutt.
Kvit saus: Smelt 2ss smør i ei panne, rør inn 2ss kveitemjøl. Spe med mjølk til passeleg tjukne, ca 0,5l. La sausen koke i ca 5 minutt og smak til med salt og pepper.
Serveres med poteter, gulrot brokkoli og blomkål.
Home » Røyketorsk
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !