1 time
1 time
8 muffins
Smelt smør og mål opp de tørre ingrediensene. Pisk sukker og egg til eggedosis. Bland sammen og visp til røren er glatt og fin.
Skrell eplene og skjær i tynne skiver som dyppes i en blanding av kanel og sukker.
Fordel røren i muffinsformer og legg epleskivene ned i hver muffins.
Stekes på 200 ºC midt i ovnen i ca. 15–20 minutter. Avkjøles på rist.
Home » Glutenfrie eplemuffins
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !