Bland sammen alle tørre ingredienser. Bland gjæren i lunken melk og ha egg i, bland så sammen med det tørre, Kjevle deigen ut til et stort rektangel.
Skjær tynne flak av litt av smøret og fordel på 2/3 av deigen. Brett siste del over og kjevle til smøret er kjevlet inn i deigen. Legg på nye tynne smørflak på 2/3 av deigen igjen og kjevle inn. Gjenta dette til alt smøret er kjevlet inn i deigen, og kjevle den ut til et rektangel.
Strø med sukker og kanel. Rull sammen og skjær opp i deler på 2 cm. La dem heve i ca 20 minutter.
Stekes på midterste rille på 225 grader C i ca 8 minutter.
Dekorer med melisglasur og bær når wienerbrødene er avkjølt.
Tips! En variant er å sprøyte vaniljekrem i midten før steking
Home » Bestemors wienerbrød
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !