Fiskekaker fra Hjønnevåg med Blomkål og brokkoli «couscous» kokt ris, koriander og creme fraiche, avokado båter med olivenolje og sitron

BILDE KUN TIL ILLUSTRASJON

Dette trenger du: 

  • Ca 0,5 dl ris pr person
  • 150g fiskekaker
  • ½ blomkål
  • ½ brokkoli
  • 1 pottekoriander
  • 1 boks creme fraiche
  • 2 avokado
  • 1 sitron

 

Slik gjør du:
 
  1. Kok ris som anvist på pakken- det er en fordel at den blir relativt tørr, siden du skal blande den med blomkål og brokkoli
  2. bruk toppene på blomkål og brokkoli, kjør de raskt på forprosesser til de blir små biter på str med risen.
  3. stilkene kan skrelles og kuttes i passe store biter og kokes i lettsaltet vann
  4. smak til creme fraiche med salt/pepper, riv kun det gule på skallet av en sitron og ca en ss saft av sitron
  5. stek fiskekaker i panne til de er gjennom varme
  6. skjær avokado i båter og fjern skall, mariner med litt olivenolje og sitron
  7. bland ris, blomkål, brokkoli og kuttet koriander- smak til etter eget ønske

 

Takk for at du ble med!

Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.

Lykke til !