Vestland's "putt i panne"

BILDE KUN TIL ILLUSTRASJON

Dette trenger du: 

  • Signes raspeball ca 100g pr person
  • 300g Bønes korv
  • Eldhusrøkt bacon fra Vossakjøt
  • Kålrot
  • Gulrot
  • Løk

 

Slik gjør du:
 
  1. kutt alle ingredienser i passe store terninger
  2. stek raspeball, pølser og bacon gyllent i varm panne- ekstra godt når raspeballen før litt sprøe kanter
  3. kok gulrot og kålrot terninger neste helt møre i lettsaltet vann
  4. stek grønnsaker med resten av blandingen de siste minuttene
  5. server gjerne med et stekt egg fra Bakketun gård, hakket persille og brunet smør

Takk for at du ble med!

Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.

Lykke til !