1 time
20 stk. (avhengig av str.)
1 time
20 stk. (avhengig av str.)
Mal mandler og bland sammen med melis og 3 eggehviter. Deigen skal ikke være for hard og smuldrete, og ikke for bløt og klissete.
Rull litt lange pølser, som er ca. 1,5 cm tykke, og del opp i ønskede lengder. Rull stengene i mandelflak og legg på et brett med bakepapir.
Stekes midt i ovnen på 180 ºC i ca. 12 minutter.
Smelt sjokolade i vannbad, dypp avkjølte stenger i sjokolade og legg på et brett med papir eller plast.
Vent et par minutter og mandelstengene er klare til å nytes.
Oppbevaring
3–4 dager i romtemperatur, en uke til 14 dager i kjøleskap eller inntil et halvt år i frysen.
Home » Mandelstang
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !