4 porsjonar
700g Fiskepudding
3dl mjølk
2dl buljong eller fiskekraft
2,5ss kveitemjøl
0,5 ts salt
0,5 ts pepper
Lag kvit saus ved å koke opp buljong og halvparten av mjølka.
Bland saman kveitemjøl og resten av mjølka i eit risteglass og tilset jamninga under omrøring. Kok opp og la det småkoke i 5 minutt.
Smak til med salt og pepper.
Del fiskepuddingen i bitar og varm den i sausen. Serverast med potet og raspa eller kokt gulrot.
Home » Fiskepudding i kvit saus
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !