Glasur
Smelt smør, og ha det i en bolle. Ha i de øvrige ingrediensene, og tilsett melet til slutt. Smør en liten langpanne, ca. 25×35 cm.
Kle så pannen med et bakepapir og hell røren over i pannen.
Stek kaken på 180 °C i 30–40 minutter, på nederst rille.
Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur.
Smør glasuren på kaken når den er kald og strø med kokos til slutt.
Home » Sjokoladekake
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !