Kakebunn
Makronbunn
Krem
Annet
Kakebunn
Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt hvetemel, bakepulver og potetmel og vend forsiktig inn i eggedosisen. Hell røren i en form på 24 cm i diameter kledd med bakepapir og sett inn i kald ovn.
Stekes i 45 min på 160 grader C. Avkjøles på rist.
Makronbunn
Mal nøttene og bland dem med siktet melis og stivpisk eggehvitene. Bland forsiktig sammen og ha i en rund for på 24 cm i diameter kledd med bakepapir. Stekes i 45 minutter på 160 grader. Avkjøles på rist.
Krem
Kremfløte og sukker piskes til krem.
Legg makronbunnen på kakefatet du vil benytte. Smør bringebærsyltetøy utover og legg et tynt lag med krem opppå. Del kakebunnen i to og legg nederste bunnen på. Smør bringebærsyltetøy utover og et godt lag med krem. Legg på toppen av kakebunnen, og ta resten av krem på toppen og på sidene av kaken. Legg marsipanlokket over. Dekorér med friske bær, marsipanroser, sjokolade – alt etter smak og behag.
Kaken kan gjerne stå kaldt en stund før den skal spises.
Da er det bare å nyte!
Home » Hvit Dame
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !