Rør sukker og smør godt sammen. Tilsett eggene, ett av gangen.
Bland inn hvetemel og bakepulver. Ha røren i en smurt springform, 24 cm.
Skrell og skjær eplene i båter og fordel dem på toppen av kaken.
Dryss over kanel, sukker og hakkede mandler.
Stek kaken på nederste rille i stekeovnen ved 180 °C i 35–40 minutter. Avkjøl på rist.
Home » Eplekake
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !