Signes Raspeball

Med et glass rødvin i et juleselskap i Lillestrøm startet eventyret. Vestlandet har lange tradisjoner med raspeball, og Signe Nydal hadde lyst til å lage hjemmelaget raspeball. Kanskje til og med selge det til butikker, hoteller og kafeer i regionen rundt. Kanskje til og med noen hadde lyst på maten hennes, i en konfirmasjon eller selskap? Ideen startet der. Riktig nok når Signe fikk overta et produksjonlokale ble ideen satt ut i livet og i 1995 startet det fantastiske eventyret.

Signe skjønte fort at det var et stort behov for hjemmelaget raspeball. Nesten uten noe reklame startet Signe opp, med kun en brosjyre kom Signe seg på markedet med sine raspeballer. Liten tid gikk før hun ble godt kjent i nærmiljøet og bandt andre næringsdrivende. Raspeball er en tradisjonell matrett. Det er en bolle lagd av potet, mel, salt og vann. Dessuten er den noen ganger fylt med fleskebiter. Den kan serveres med nesten at du kan tenke deg. Normalt blir den servert med saltkjøtt, stekt flesk, kålrotbiter eller kålrotsuppe som en tradisjonsrik middag. Signes Raspeball produserer alle sine produkter i flotte produksjonslokaler i Førde.

Mer informason: 
signesraspeball.no/

Takk for at du ble med!

Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.

Lykke til !