Saftsuse

Familien Osberg fra Arna eier og driver den lille nisjeprodusenten SaftSuse. Som navnet tilsier er det saft som står i fokus hos familien.

I sesongene står han far sjøl på både seint og tidlig, og blir det ekstra hektisk blir også resten av familien Osberg kalt inn til å hjelpe å tappe, etikettere, pakke og ekspedere. Den desiderte bestselgeren er bringebærsaft på 4 literskanner. Smaken får de fleste voksne Bergensere til å lukke øynene og tenke tilbake til barndommen hvor vi aldri kunne få nok av den ekte gode gamle bergenske saften. Saften er en favoritt både blant store og små. Og som Willy og Grete så greit sier: «Hos oss er det smaken som er i fokus» Ikke bare saften skaper nostalgi hos Bergenserne, også den gode gamle bamsedrikken produseres hos SaftSuse.

Bamsedrikk fås i fem smaker, og er like populær blant barn i dag, som den var på 70 og 80 tallet. En deilig leskedrikk som er tilpasset barns smak. I tillegg til bamser og store kanner med saft produserer SaftSuse en Julegløgg som scorer meget høyt i smakssammenligninger med andre typer gløgg. Ved å tilsette naturlige smaker som kardemomme, kanel, nellik og appelsin får man frem en mild og god kryddersmak, med en god ettersmak. Gløgg har alltid hatt et rykte for å kunne kurere sykdommer. Især er gløgg god medisin mot tungsinn i vintermørket.

Mer informason: 
saftsuse.no

Takk for at du ble med!

Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.

Lykke til !