Hillersøy as er en bedrift der de ansatte er med på hele prosessen fra fangst av fisk til den er kommer ut i butikken. Jostein Hillersøy som eier Hillersøy as er aktiv fisker, og er opptatt av at fisken har den beste kvalitet når den kommer ut til kunden.
Hillersøy er således aktivt med i produksjonen og bearbeidingingen av fisken før den blir fryst til minus 24 grader. Frossen fisk er å foretrekke om bord i båten «Hillersøy». Bedriften fanger fisken i den klare sjøen vest for Bulandet. Fisken blir deretter filetert og fryst i løpet av noen få timer. Dette gjør det mulig å beholde den ferske smaken av fisk! Fisken er «singel» frosen ,og det er derfor enkelt å ta opp og tine nøyaktig den mengden du ønsker til middag. Produksjonen går føre seg i øysamfunnet «Bulandet» ,der fisk er bærebjelken i lokalsammfunnet. Fisking og fiskeforedling har gått for seg i generasjonar i dette samfunnet og det har derfor utvikla seg en spesiell og tradisjonrik ekspertise på området.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen din. Noen er nødvendige for at nettsiden skal fungere, mens andre hjelper oss med å tilpasse og skreddersy tjenesten best mulig for deg.
Vi benytter både egne informasjonskapsler og fra tredjepart. Du velger selv om vi vil godta alle eller gjøre egne innstillinger.
Du vil nå motta en epost med informasjon om kampanjen og medlemsfordelene i Coop Hordaland. Del den gjerne videre med din venn.
Lykke til !